Spelletjes voor de kerstdagen

Traditiegetrouw zullen de meesten van jullie kerst doorbrengen met de familie. Een goed gezelschap om een goed gezelschapsspel mee te spelen, toch? Wij zetten wat leuke spellen op een rijtje:

First Class

In dit uitdagende kaartspel proberen de spelers als ondernemer de Oriënt Express succesvol te maken. Wat is de succesformule? Investeren in wagons, spoornetwerk of kun je beter helpen bij het oplossen van een moord?
De beste combinatie wint. Er zijn verschillende spelvarianten, waardoor het steeds anders loopt. Voor 2-4 spelers.

Codenames

Dit is al een tijdje onze grote favoriet. En terecht: Codenames blijft zich keer op keer bewijzen. In dit spel kennen twee rivaliserende geheime diensten de identiteit van 25 spionnen. Hun teamgenoten kennen de spionnen alleen bij hun (drumroll…) codenaam. Maar die moet geheim blijven. Welk team weet door middel van woord-associaties alle spionnen op tijd in veiligheid te brengen? Ook leuk: Codenames Pictures. Voor 3-8+ spelers.

Beasts of Balance

Een gloednieuw spel waarbij strategie en balans centraal staat. Je speelt samen om een dierentoren te maken en de dieren te laten evolueren in een digitale wereld. Want: de dieren hebben ingebouwde sensoren die communiceren met iOS of Android. Voor 1-5 spelers.

Hebben hebben hebben?!

Je kunt deze spellen bij ons in de winkel kopen of online bestellen. We vinden het ‘t allerleukste om je goed te adviseren. Daarom werken we niet met een ‘klik hier en betaal’-systeem, maar helpen we je graag persoonlijk. Plaats je order via onze website of bel naar: 030 7371007.