Vergeet de klok niet in de gaten te houden…

Je buik vol van oliebollen en spelletjes die dertig seconden duren? Met deze party-games wordt Oud & Nieuw onvergetelijk:

Spyfall

Spyfall

Het leven van een spion is niet makkelijk… In dit spel krijgen alle spelers een kaart met dezelfde locatie, behalve één speler: de spion. Hij/zij krijgt de spionkaart en weet de locatie niet. Het doel van de spion is om erachter te komen waar we ons bevinden, terwijl de spelers erachter proberen te komen wie de spion is. Stel vragen, observeer, luister en bluf. Spyfall leidt tot hilarische situaties en bizarre gesprekken. Voor 3-8 spelers.

Mouth Trap

Mouth Trap

Tijdens dit spel heb je letterlijk een ‘mouth trap’ in je mond en moet je moeilijke zinnen uitspreken, zonder dat je dus je mond goed kunt bewegen. Weten jouw teamleden zoveel mogelijk van jouw onverstaanbare zinnen te raden? Winnen! Voor 3-8 spelers.

Funemployed

Een satirisch spel over solliciteren. Met een set van totaal onbruikbare kwalificaties moet je pitchen voor verschillende banen. Creativiteit is noodzakelijk, want hoe leg jij uit dat jij een geschikte kandidaat bent om makelaar te worden, met eigenschappen als “really bad aim”, “box wine”, “fairy dust” en “cape” Voor 3 of meer spelers. Bekijk ook dit filmpje >

Captain Sonar

Captain Sonar

Het is het jaar 2048. Aan het oceaanoppervlak lijkt het rustig, maar niets is minder waar. Op de bodem van de zee is het oorlog. Daar zijn twee moderne onderzeeërs met elkaar aan het strijden. Gelukkig hebben ze de gekleurde pinnetjes, plastic bootjes en het willekeurig bommenwerpen ver achter zich gelaten. Het is tijd voor het échte werk, met mijnen, torpedo’s en drones. Het is tijd voor: Captain Sonar.

Captain Sonar is één van de meest innovatieve teamspellen van het moment. ‘t Is de ultieme party game en regelmatig spelen we dit tijdens onze spelavond ‘Utrecht Speelt’ – met chaos en zinkende submarines als gevolg.  Het spel laat zich het best omschrijven als ‘real time zeeslagje in teams’. Samen met je bemanning controleer je één van de twee hypermoderne onderzeeërs, met als doel de tegenstander kapot te maken. Elk teamlid heeft een specifieke taak – want wat is een Kapitein zonder zijn stuurman, ingenieur of ‘radio operator’?

Communicatie en teamwork zijn noodzakelijk om te overwinnen – zeker omdat het spel real-time is: netjes op je beurt wachten zit er niet bij. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk de review van Shut Up & Sit Down of kom een keertje langs bij Utrecht Speelt!

Hebben hebben hebben?!

Je kunt deze spellen bij ons in de winkel kopen of online bestellen. We vinden het ‘t allerleukste om je goed te adviseren. Daarom werken we niet met een ‘klik hier en betaal’-systeem, maar helpen we je graag persoonlijk. Plaats je order via onze website of bel naar: 030 7371007.