Unlock! Escape Adventures

Ga op avontuur met dit co-operatieve kaartspel. Unlock! laat je de ervaring van een escape room beleven. Drie keer. Samen met maximaal 6 personen werk je samen om alle puzzels op te lossen binnen 60 minuten. Er is een gratis app die de rol van spelleider op zich neemt: iedereen kan dus meespelen.

SUBcrew-lid Adrie speelde Unlock! met zijn familie: “De combinatie met de app zorgt voor een extra dimensie waardoor het spel ook echt tof leven komt. Als je denkt: ‘Een escape adventure als kaartspel, dat is super makkelijk’ … dan heb je het wat mij betreft mis. De combinatie van visuele en mentale uitdagingen zorgen voor fronsende wenkbrauwen, handen in het haar en luid gejuich. En wanneer je denkt het concept te kennen, komt het spel weer met een nieuwe verrassing.”

Drie keer puzzelen met Sherlock

“My name is Sherlock Holmes. It is my business to know what other people do not know.” Of… weet jij net zoveel als Sherlock? Misschien wel meer. Er zijn weer veel nieuwe spellen waarbij de detective in jou op de proef wordt gesteld! De kunst van het observeren en deduceren: dat is waar Sherlock Holmes bekend om staat. In deze drie spellen, geïnspireerd op de verhalen van Arthur Conan Doyle, kun je kijken of er in jou ook een detective schuilt…

Beyond Bakerstreet

Beyond Baker Street – Jij en je medespelers proberen samen sneller dan Sherlock de cases op te lossen. Eén probleem: je kunt je eigen hints niet zien, alleen die van de anderen. Een beetje zoals het spel Hanabi dus. Lukt het jullie goed te communiceren en samen de oplossing te vinden?

Sherlock Holmes Consulting Detective

Sherlock Holmes Consulting Detective: Jack the Ripper & West End Adventures – Het vervolg op de co-op klassieker uit 1981. Kunnen jij en je medespelers de mysteries sneller oplossen dan de grote meester? Interview verdachten, doorzoek kranten en bedenk oplossingen voor de 10 cases in dit spel – Scotland Yard is je eeuwig dankbaar.

Watson & Holmes

Watson & Holmes – Net als het spel hierboven, draait het bij Watson & Holmes om het oplossen van spannende cases… maar: in Watson & Holmes werk je niet samen om het mysterie snel op te lossen, maar probeer jij sneller te zijn dan je tegenstanders.

Hebben hebben hebben?!

Je kunt deze spellen bij ons in de winkel kopen of online bestellen. We vinden het ‘t allerleukste om je goed te adviseren. Daarom werken we niet met een ‘klik hier en betaal’-systeem, maar helpen we je graag persoonlijk. Plaats je order via onze website of bel naar: 030 7371007.