Woeste golven en zeestormen

Verhalen van kapiteinen, piraten en zeemonsters zijn een eindeloze inspiratiebron voor bordspellen. Deze 6 (onder)zee-avonturen raden we je zeker aan:

Oceanos

Word kapitein van een onderzeeër en ga op zoek naar bijzondere schatten van de oceaan! Als speler in Oceanos ga je met je submarine op onderzoek uit en probeer je de meeste onderwaterstukken te vinden en het langste koraal te maken. Gemakkelijk te leren familiespel voor 2-5 spelers, vanaf 8 jaar. Een potje duurt 30-45 minuten.

Islebound

Islebound – Slimme handelaar of meedogenloze veroveraar? Bepaal een winnende strategie en wordt de beste zeevarende natie. Voor 2-4 spelers vanaf 13 jaar.

Seafall

Seafall – Episch ‘legacy’ avontuur op zee door Rob Daviau (Pandemic Legacy, Risk Legacy). Voor 3-5 spelers vanaf 14 jaar.

Tsuro of the Seas

Tsuro of the Seas – Vaar de gevaarlijke wateren van de Mystic Seas. In deze versie van Tsuro maken zeemonsters je het lastig. Voor 2-8 spelers vanaf 8 jaar.

Red November

Red November – Gnomen, drank en een gloednieuwe onderzeeër? Dat vraagt om problemen in dit coöperatieve spel. Voor 1-8 spelers vanaf 13 jaar.

Port Royal

Port Royal – Een snel kaartspel vol risico en tactiek. Tip: expedities zijn schaars, maar handig. Wees er snel bij! Voor 2-5 spelers vanaf 8 jaar.

Hebben hebben hebben?!

Je kunt deze spellen bij ons in de winkel kopen of online bestellen. We vinden het ‘t allerleukste om je goed te adviseren. Daarom werken we niet met een ‘klik hier en betaal’-systeem, maar helpen we je graag persoonlijk. Plaats je order via onze website of bel naar: 030 7371007.