Klaar voor de start? GO!

Dat Escape Rooms razend populair zijn wisten jullie al, maar kennen jullie ook deze spellen geïnspireerd door Escape Rooms?

Escape Room The Game

Met dit spel krijg je 4 unieke escape room-puzzels om met je team thuis op te lossen: ‘Prison Break’, ‘Virus’, ‘Nuclear Countdown’ en ‘Temple of the Aztec’. Bijzonder aan Escape Room the Game is dat er een zogenaamde Chroco Decoder bij zit: een ‘machine’ die van 60 naar 0 aftelt, gekke geluidjes maakt en cryptische aanwijzingen geeft.

In 2016 won het spel de award voor Speelgoed van het Jaar in de categorie 12+.

Unlock

Met een kaartendeck en een gratis app leidt Unlock! je door 3 verschillende fantasierijke avonturen: De Formule, De Muis & De Worst en Het Eiland van Dokter Goorse. Samen doorzoek je ruimtes, combineer je de juiste kaarten en los je alle mysteries op.

EXIT I, II & III

Exit I,II & III: Drie losstaande avonturen waarbij je steeds 1,5 uur de tijd hebt om alle codes te breken. Alleen dan ontsnap je uit de locatie waar je opgesloten zit. De Exit-spellen zijn maar één keer speelbaar. Om de puzzels op te lossen moeten de kaarten namelijk worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een “echte” escape room bieden de spellen een hele intense puzzel- en speelervaring. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om dit spel tot een goed einde te brengen.

EXIT I: De Verlaten Hut
EXIT II: De Grafkamer van de Farao
EXIT III: Het Geheime Lab

Uitproberen?

Ben je nieuwsgierig naar deze escape games? Unlock heeft een gratis Print & Play Demo uitgebracht: “The Elite”. Unlock Demo The Elite.

Deckscape: Test Time

Met 1-6 spelers word je opgesloten in een laboratorium. Net als in een echte escape room moet je samenwerken, goed overleggen en slim nadenken om binnen 60 minuten te ontsnappen. Het enige dat je voor handen hebt is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en voorwerpen… succes!

The Queen

Wil je liever een échte escape room uitproberen? Subcultures heeft er een gemaakt: The Queen. Deze escape room is niet zomaar een kamer. Zodra je binnenstapt begint de ervaring. Het mysterie, de puzzels, de race tegen de klok: bij ons begint het met een verhaal…

Ontdek meer over deze Escape Room >

Hebben hebben hebben?!

Je kunt deze spellen bij ons in de winkel kopen of online bestellen. We vinden het ‘t allerleukste om je goed te adviseren. Daarom werken we niet met een ‘klik hier en betaal’-systeem, maar helpen we je graag persoonlijk. Plaats je order via onze website of bel naar: 030 7371007.