Nieuwe versie van Codenames!

Na Codenames, Codenames Undercover en Codenames Pictures, is er nu ook Codenames DUET!

Deze keer is het een co-operative versie voor 2 personen (maar ook leuk met meer!). In de basis is het hetzelfde als Codenames: geef hints van 1 woord en identificeer al je geheime agenten. Maar in Codenames Duet strijd je niet als teams met Spymaster, maar geeft elke speler hints aan de andere speler en moet je samenwerken. Daardoor wordt het spel nog intenser. Je kunt het spel zelf ook moeilijker maken met ‘mission maps’. Weten jullie alle spionnen, te vinden, dan winnen jullie! Maar kies je een huurmoordenaar, dan is het spel direct afgelopen.

Wij konden het niet laten er een duetje bij te maken! Geschreven door crew member Lin Schalken.

Hebben hebben hebben?!

Je kunt deze spellen bij ons in de winkel kopen of online bestellen. We vinden het ‘t allerleukste om je goed te adviseren. Daarom werken we niet met een ‘klik hier en betaal’-systeem, maar helpen we je graag persoonlijk. Plaats je order via onze website of bel naar: 030 7371007.