Life is more fun if you play games
Dit is voor ons niet alleen een mooie quote van Roald Dahl. Hier geloven we echt in. Spellen spelen vinden wij één van de leukste dingen die er is. Zelfs als je verliest. Het daagt je uit creatief te denken. Oplossingen zoeken én te vinden. En, ook belangrijk, samen plezier te hebben. 

WINKEL
In de winkel hebben we een enorm assortiment,  met voor ieder wat wils. Voor experts, maar juist ook beginners. Kinderen en volwassenen. Locals en toeristen. Bedrijven en groepen vrienden. Geeks en partygamers. Iedereen is welkom!

ACTIVITEITEN
We doen er alles aan om iedereen te laten genieten van spelen. Met de Subcrew maken we de winkel meer dan een plek waar je spellen koopt. Je krijgt van ons goed en eerlijk advies over spellen. Ook hebben we een Escape Room en hosten we vele workshops en events. Voor iedereen die zin heeft om te spelen, maar ook speciaal voor groepen. Spelen doe je tenslotte samen. Daarbij krijgen we veel hulp ons demo-team: de Subcult.

TEAM

Eigenaar Tijn Rams is enorm trots op de Subcrew. Zij leggen je graag spellen uit, geven tips en beantwoorden vragen. Samen weten ze namelijk heel veel. Wil je je aansluiten bij de Subcrew? Vacatures posten we op facebook, maar je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar werken@subcultures.nl.

SUBCULT

De Subcult is net zo spannend als het klinkt… Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van Subcultures en als vrijwilliger spellen uit te leggen, spellenavonden te organiseren en meer? Tof! Stuur een mail met je favoriete spellen en waarom het je leuk lijkt naar events@subcultures.nl.

SAMENWERKING

Spelen doe je niet alleen, daarom werken we graag samen met anderen.
Zoals met de superleuke:
Society of Play
In De Ruimte
Grachtenatelier
Koffie Leute
Café Averechts

Over Subcultures

Subcultures is meer dan alleen een spellenwinkel. We doen alles om zoveel mogelijk mensen te laten spelen! In de winkel hebben we honderden spellen, voor jong en oud, experts en beginners. Daarnaast hebben we een escape room en hosten we vele workshops en events. Voor iedereen die zin heeft om te spelen, maar ook speciaal voor groepen.

© 2016 Subcultures | KVK: 30173224 | BTW: NL 1775.49.142.B01

Hier vind je ons

Oudegracht 183
3511 NE Utrecht

030 7371007
info@subcultures.nl