LEVERINGSVOORWAARDEN SUBCULTURES

1. Leveringskeuze Je kunt zelf bij de bestelling aangeven waar je de bestelling wil laten bezorgen of dat je het wil ophalen in de winkel of op een evenement of beurs. Als het om een evenement of beurs gaat, geef dan bij de ‘Opmerkingen’ aan om welk evenement of beurs het gaat en welke datum je het wil komen ophalen.

2. Leveringen binnen Nederland De verzendkosten bedragen binnen Nederland €6,95. Uitzondering: Voor hele zware producten, zoals maliënkolders worden er altijd extra verzendkosten gerekend, ongeacht het bestelbedrag. Dit staat duidelijk vermeld bij in de productomschrijving van het artikel in kwestie en hierover krijg je nadat de bestelling bij ons verwerkt is bericht. Als je niet akkoord gaat met de eventuele extra verzendkosten, kan de bestelling gewoon geannulleerd of aangepast worden.

3. Leveringen buiten Nederland Voor leveringen buiten Nederland kunnen er naast de standaard €6,95 aan verzendkosten, extra verzendkosten worden gerekend, al naar gelang de kosten van verzenden naar het opgegeven adres. Er zal per e-mail contact worden opgenomen om de extra verzendkosten door te geven. Wij zullen er altijd zorg voor dragen om de beste optie aan te bieden, afhankelijk van de vervoerder (zie onder). Als je niet akkoord gaat met de eventuele extra verzendkosten, kan de bestelling gewoon geannuleerd of aangepast worden. Het kan zijn dat we naar bepaalde gebieden of regio’s niet kunnen leveren. We zullen je hiervan er e-mail op de hoogte brengen, mocht dit het geval zijn.

4. Leveringsduur Binnen Nederland zal de levering van moment van verzenden, binnen twee dagen bij het door jouw opgegeven adres geleverd moeten worden, uitgezonderd zaterdag, zondag en feestdagen. Als de bestelling niet binnen bovengenoemde termijn binnen is, neem dan a.u.b. met ons op. Het gebeurt zelden, maar een pakketje kan soms zoekraken of op een verkeerd adres worden bezorgd. Tip: Vraag de buren of er iets bij hen is afgeleverd. In principe zou hiervan een briefje bij je in de bus moeten liggen, maar onze ervaring is dat dit niet altijd netjes gebeurt.

5. Vervoerders Wij maken gebruik van twee vervoerders: DPD en PostNL. Jouw bestelling wordt door één van deze twee vervoerders bij het door jou opgegeven adres afgeleverd. Voor retouren, beschadigingen en verkeerde bestellingen, kijk dan bij onze Algemene Voorwaarden. Heb je een vraag over het verzenden van je bestelling of de kosten hiervan? Neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail of bel naar 030-7371007.

Over Subcultures

Subcultures is meer dan alleen een spellenwinkel. We doen alles om zoveel mogelijk mensen te laten spelen! In de winkel hebben we honderden spellen, voor jong en oud, experts en beginners. Daarnaast hebben we een escape room en hosten we vele workshops en events. Voor iedereen die zin heeft om te spelen, maar ook speciaal voor groepen.

© 2016 Subcultures | KVK: 30173224 | BTW: NL 1775.49.142.B01

Hier vind je ons

Oudegracht 183
3511 NE Utrecht

030 7371007
info@subcultures.nl