030 7371007 info@subcultures.nl

Spellen spelen stimuleert improvisatie en innovatie. Je moet flexibel zijn, creatief nadenken en samenwerken.
We organiseren daarom regelmatig spelworkshops als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of gewoon een héle grote vriendengroep.

AANBOD
We organiseren verschillende soorten workshops, ook op maat. Denk bijvoorbeeld aan een spelworkshop, waarbij een ervaren spelleider je nieuwe spellenleert, of waarbij je zelf een spel kunt ontwerpen. De workshops zijn te combineren met de escape room.

EXTRA
We werken samen met een aantal andere prachtige locaties aan de Oudegracht. Daarom is het mogelijk om een spelworkshop of de escape room te combineren met bijvoorbeeld een vergadering of kookworkshop. Interesse of wil je overleggen?

If you visit Utrecht, this shop should be on anyone's list of places to visit, and if you love boardgames and are in Utrecht, you should be executed instantly if you don't visit this one 😉

Great collection of games, loads of import, geeky and knowledgeable staff, and beautifully decorated.

Het aanbod is werkelijk gigantisch! Daarbij bedoel ik niet alleen het aantal en de verscheidenheid aan spellen, maar ook het 'exotische' karakter van enkele spellen.

Over Subcultures

Subcultures is meer dan alleen een spellenwinkel. We doen alles om zoveel mogelijk mensen te laten spelen! In de winkel hebben we honderden spellen, voor jong en oud, experts en beginners. Daarnaast hebben we een escape room en hosten we vele workshops en events. Voor iedereen die zin heeft om te spelen, maar ook speciaal voor groepen.

© 2016 Subcultures | KVK: 30173224 | BTW: NL 1775.49.142.B01

Hier vind je ons

Oudegracht 183
3511 NE Utrecht

030 7371007
info@subcultures.nl