Altijd al eens zelf een latex Larp wapen willen maken? Al vijf jaar reizen de kids van Frans Hoefsloot mee naar de Wereld van Gruga. Na een paar reizen heeft Frans zich aangesloten bij het Lost & Found vrijwilligersteam en is hij begonnen met het zelf maken van Larp wapens, schilden, helmen en andere mooie spullen.

Frans krijgt regelmatig verzoeken om wapens te maken, repareren of workshops te geven. Daarom heeft hij zijn ervaringen opgeschreven in een fijne handleiding zodat je zelf aan de slag kunt! De handleiding is zo opgebouwd dat hij eerst een overzicht geeft van de benodigde materialen en gereedschappen. Daarna volgt een globale beschrijving van het bouwproces met een indicatie van de tijd die nodig is voor de verschillende stappen. Vervolgens komen alle stappen in meer detail aan de orde.

Bij Subcultures kun je alle materialen kopen om zelf Larp wapens te maken. Tip! Schrijf je telefoonnummer op al je Larp wapens en materialen.