EVENTS

We organiseren events op unieke locaties. Daar nemen we je mee op reis in spannende verhalen. Vol avontuur en ongewone belevenissen. Jij speelt de hoofdrol. Daarom noemen we het Real Life Games.

EVENTS 2019

7/4 Gruga (6+)
7/7 Gruga (6+)
6/10 Gruga (6+)

WERELD VAN GRUGA

De Wereld van Gruga is vol met oeroude bossen, mysterieuze volkeren en fantastische wezens.

Bijna was Gruga verdwenen, de Duistere Ridder en haar leger hebben het land aan de afgrond gebracht, hele gewesten vernietigd en volkeren in het verdriet gestort. Na de verdwijning van de Duistere Ridder zijn er vele jaren voorbij gegaan, langzaam proberen de overlevenden een nieuw bestaan op te bouwen. De littekens van deze verschrikkelijke oorlog staan in het land en de zielen van haar bewoners getekend. Maar er is hoop.

Voor kinderen (6+) en jongeren (12+)

Alles over de Wereld van Gruga >

THE HUNTING PARTY

Een exclusieve real life game voor wie niet bang is in het donker. Niemand anders mag het Landgoed nu betreden. Behalve jullie.

Ooit woonde op dit landgoed de supperrijke vrouwelijke bankier Johanna Borski. Haar gefortuneerde nazaten organiseren jaarlijks een exclusieve en excentrieke Hunting Party voor de vermogende elite (jij!). Dus stof je hunting hat af, trek je stoute schoenen aan en jaag mee op rijkdom en faam.

Voor volwassenen

Alles over The Hunting Party >

WILDE JACHT

De wereld van de Wilde Jacht is de meest gevaarlijke wereld die Lost & Found bezoekt. De wereld van spoken, vampieren en zombies.

De Wilde Jacht is een oude sage. Een sage over griezelige verschijningen in de nacht. Het zijn waanzinnige geesten, dwaze dwergen, woeste vrouwen en jongens met wolvenkoppen die brullend door de lucht razen. Hun leider is Wodan, Herne de Jager, Gwynn App Nud, de Türscht of Odin, afhankelijk van waar je de sage hoort. Begeleidt door zwarte honden en gehoornde uilen jaagt de wilde heer door de nacht.

Voor jongeren (12+)

Alles over De Wilde Jacht >

Over Lost & Found

Lost & Found is onderdeel van Subcultures. Subcultures is meer dan alleen een spellenwinkel. We doen alles om zoveel mogelijk mensen te laten spelen! In de winkel hebben we honderden spellen, voor jong en oud, experts en beginners. Daarnaast hosten we vele workshops en events. Voor iedereen die zin heeft om te spelen, maar ook speciaal voor groepen.

© 2017 Subcultures | KVK: 30173224 | BTW: NL 1775.49.142.B01

Hier vind je ons

Oudegracht 183
3511 NE Utrecht
030 7371007
events@subcultures.nl