WILDE JACHT

Het volgende event is op zondag 14 oktober 2018, 15:00-19:30.
TICKETS >>

Tijdens de Wilde Jacht ontmoet je spoken, vampieren en zombies.
De Wilde Jacht is een oude sage. Een sage over griezelige verschijningen in de nacht. Het zijn waanzinnige geesten, dwaze dwergen, woeste vrouwen en jongens met wolvenkoppen die brullend door de lucht razen. Hun leider is Wodan, Herne de Jager, Gwynn App Nud, de Türscht of Odin, afhankelijk van waar je de sage hoort. Begeleidt door zwarte honden en gehoornde uilen jaagt de wilde heer door de nacht.

In de wereld van de Wilde Jacht is deze sage nog springlevend. Maar in plaats van mythische wezens zijn het mensen die op jacht zijn. Want in deze wereld dwalen Spoken door nevelige straten, struinen Zombies door de ruige bossen en schuilen Vampiers in de schaduwen van je angst. En als deze wezens niet gejaagd worden, dan jagen zij op de mensen. Vaak gebeurt het zelfs, dat beiden tegelijk op elkaar jagen.
En dat is pas echt een wilde jacht.

Voor jongeren (12+)

CLANS

Tijdens de Wilde Jacht speel je mee in Lerman’s Roedel, de Targi’s of de Schaduwen van Zsasz.

Lerman’s roedel
Jachtmethode: Kracht, wapens, hard op hard.
Deze groep bestaat voornamelijk uit Lerman Muss en andere studenten die zijn standpunt delen, namelijk dat aanval de beste verdediging is, en sommigen van hun zijn zo erg getraind dat ze een kracht hebben die vergelijkbaar met een lid van de jacht, en van Lerman zelf wordt gezegd dat zijn krijgskunst zelfs die van de oude Vampier Krosius overstijgt.

Targi’s clan
Jachtmethode: Kennis, onderzoek, wetenschap, magie.
Deze groep Vampierjagers is een groep van onderzoekers, helers en magiërs, en ze worden geleid door de jongste discipel Targi Eiken, die ondanks haar leeftijd een sterke wilskracht en affiniteit voor magie heeft.

De schaduwen van Zsasz
Jachtmethode: Heimelijkheid, hinderlaag, behendigheid.
Ze zijn stil, stiller dan de meeste Vampiers, en ze zijn snel, je bent al dood voor dat je ze ziet. Het zijn de schaduwen van Zsasz, en ze hebben een lijst: op die lijst staan alle mensen die ze niet mogen, en sta je op die lijst, god helpe je.

Over Lost & Found

Lost & Found is onderdeel van Subcultures. Subcultures is meer dan alleen een spellenwinkel. We doen alles om zoveel mogelijk mensen te laten spelen! In de winkel hebben we honderden spellen, voor jong en oud, experts en beginners. Daarnaast hosten we vele workshops en events. Voor iedereen die zin heeft om te spelen, maar ook speciaal voor groepen.

© 2017 Subcultures | KVK: 30173224 | BTW: NL 1775.49.142.B01

Hier vind je ons

Oudegracht 183
3511 NE Utrecht
030 7371007
events@subcultures.nl