OVER ONS

Wij nemen je mee op reis in spannende verhalen. Vol avontuur en ongewone belevenissen. Jij speelt de hoofdrol. Daarom noemen we het Real Life Games. We organiseren events en maken specials op maat. Geen tijd voor een groots avontuur? Speel dan onze escape room

SPELLENWINKEL SUBCULTURES
Lost & Found is onderdeel van Subcultures. Je kent Subcultures misschien van de spellenwinkel aan de Oudegracht in Utrecht, maar we doen nog veel meer. Real Life Games maken bijvoorbeeld. Van grote events tot escape rooms van 60 minuten. Maar we organiseren ook vele andere activiteiten voor spellenliefhebbers en bedrijven.

REAL LIFE GAMES
We geloven dat we de wereld kunnen veranderen door spel, door bijzondere belevenissen te ontwerpen en deze samen te mee te maken. Creatief, actief en speels. Levend rollenspel zoals bij onze games wordt ook wel LARP genoemd: Live Action Role Play. Wij willen dit naar een volgend niveau tillen. Bij onze Real Life Games draait het om de ervaring. Door op een bijzondere locatie je onderdompelen in een spannend verhaal, waan  je je even in een andere wereld.

We organiseren dit op grotere en kleine schaal, voor hobbyisten en voor bedrijven. Zowel kinderen als volwassenen spelen onze Real Life Games. Sommige spelers vinden het leuk om te acteren. Zij willen hun rol zo geloofwaardig mogelijk neerzetten. Anderen genieten van het zwaardvechten en boogschieten met veilige wapens. En weer anderen vinden het gewoon heel leuk buiten te zijn, op avontuur te gaan en zich mee te laten voeren in het verhaal.

TEAM
Ons team bestaat uit game designers, storytellers, decor ontwerpers, programmeurs, acteurs en visual artists. Onze events zijn alleen mogelijk dankzij de geweldige inzet van vele medewerkers en vrijwilligers. Verder werken we veel samen met Society of Play.

Let's think the unthinkable, let's do the undoable.

- Dirk Gently

Over Lost & Found

Lost & Found is onderdeel van Subcultures. Subcultures is meer dan alleen een spellenwinkel. We doen alles om zoveel mogelijk mensen te laten spelen! In de winkel hebben we honderden spellen, voor jong en oud, experts en beginners. Daarnaast hosten we vele workshops en events. Voor iedereen die zin heeft om te spelen, maar ook speciaal voor groepen.

© 2017 Subcultures | KVK: 30173224 | BTW: NL 1775.49.142.B01

Hier vind je ons

Oudegracht 183
3511 NE Utrecht
030 7371007
events@subcultures.nl