• Lorem ipsum

Yay! We hebben wat te vieren! Want Google Nederland heeft ons de Golden Pin Award uitgereikt. De prijs is een erkenning voor ondernemers die creatief zijn omgegaan met de veranderde omstandigheden door corona. Google selecteerde ons als winnaar van de provincie Utrecht vanwege al jullie enthousiaste reacties op de winkel en webshop. 

Wat een verrassing
Het is een super leuke verrassing dat we een Google Golden Pin hebben gekregen. Toen de winkel gesloten was hebben we gezocht naar hoe we het persoonlijk contact met klanten konden voorzetten, met een flinke dosis creativiteit is er online zoveel meer mogelijk dan je denkt. We hebben een nieuwe webshop geopend en zijn actiever geworden op Instagram. Ook hebben we een YouTube-kanaal met allerlei vlogs opgezet en we bezorgden we op de fiets spelletjes bij mensen thuis. Zo bleven we toch in contact met onze klanten. Meerdere klanten gingen zelfs meehelpen met bezorgen, dat was echt geweldig. Het heeft ons in deze periode veel positieve energie gegeven en laat maar weer eens zien hoe blij je kunt worden van spelletjes.

Dank jullie wel!
We zijn enorm dankbaar voor jullie support, dat geeft ons zoveel positieve energie. Het is geweldig om iedereen blij te kunnen maken met spelletjes! 

Ben je benieuwd wie de andere winnaars zijn? Dit zijn alle twaalf Golden Pin Award winnaars