Nov 062016
 

op avontuurTijdreisbureau Lost & Found neemt kids, teens en volwassenen mee naar andere werelden. Werelden zoals je die kent uit boeken, films en games worden werkelijkheid.

Ook in 2017 gaan we weer
naar de Wereld van Gruga!

Zondag 9 april 2017
Zondag 25 juni 2017
Zondag 1 oktober 2017

De ticket verkoop verloopt via onze nieuwe website. Het is helaas niet mogelijk om via de mail tickets te bestellen. Blijf de nieuwbrief en facebook volgen nieuws over alle larp events.

Sep 072015
 

wilde jachtOp zaterdag 7 november opent Lost & Found weer de poort naar de wereld van de Wilde Jacht. De wereld van spoken, vampiers en zombies. 

We reizen opnieuw naar het oude fort bij Utrecht. De Jagerclans hebben hun dolken geslepen en NERFguns geladen voor de jacht…en jij kunt er bij zijn!

Tijdens onze laatste reis bleek al dat er duistere krachten rond gaan op Fort Ruigenhoek. Niets is er wat het lijkt. Wandelaars rond het Fort komen terug met verhalen over rare geluiden, soms hebben ze ook schimmen gezien. Afhankelijk van het tijdstip van de dag, vertellen ze over zombies, vampieren en monsters. 

Wat te doen met deze Hellepoort? Wat is, is. Wat moet, mag! Wat open is, moet gesloten? Iedere Jagersclan lijkt daar anders over te denken. De Hellepoort als bron van Kennis, Kwaad of Kunde? Hoe lossen de clans dit dilemma op?

Leeftijd: 12-18 jaar
Fort Ruigenhoek, Ruigenhoekse dijk, Utrecht

Aanmelden: 15:30
Reistijd: 16:00 tot 20:45
UITVERKOCHT