• Lorem ipsum

Spelletjes voor iedereen

Subcultures is een plek voor iedereen. Spellen spelen maakt gelukkig en wij vinden dat iedereen spelletjes moet kunnen spelen. Helaas heeft ons pand een aantal beperkingen waardoor wij niet voor iedereen even toegankelijk zijn. Mocht je vragen hebben, of mocht er informatie ontbreken, schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Dit kan:

Via de mail op [email protected]
Via de telefoon op 030-7371007
Via Facebook of Instagram

Subcultures bestaat uit een winkel en een escape room. Op deze pagina geven we per locatie aan wat de toegankelijkheid is. Is het niet mogelijk onze winkel te bezoeken? Wij geven ook advies via alle bovenstaande kanalen. Binnen Utrecht bezorgen wij per fiets, en buiten Utrecht versturen wij per post. Het is ook mogelijk te videobellen, zo kunnen wij jou digitaal meenemen door onze winkel. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Subcultures Winkel

Adres: Oudegracht 183, Utrecht

De voordeur heeft een vaste rolstoel-helling 
De winkel is op de begane grond en heeft geen drempels.
Onze ongeschilderde miniaturen en verfjes staan op een halve verdieping die bereikbaar is per trap. Een medewerker helpt graag met het aangeven van artikelen.
Er is een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig.
Onze rustige winkeltijden zijn doorgaans op maandag, dinsdag en woensdag. 
Op zondag tussen 11.00-12.00 kun je veilig en rustig shoppen met FFP2 masker.

Escape Room the Queen

Adres: Oudegracht 183, Utrecht

De Escape Room ligt aan een werf. Deze is bereikbaar via een brede trap.
In de Escape Room is een drempel van 5 cm hoog, hier is geen drempelhulp aanwezig.
Er is geen rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig.

Voor slechthorenden en doven is het mogelijk om hints te ontvangen via Whatsapp in plaats van via een portofoon. De introductie door de spelleider is in gesproken Nederlands of Engels. De video's in de escape room zijn ondertiteld. Regelmatig spelen teams met een tolk. Een doventolk mag gratis meespelen, de teams mogen zelf een tolk regelen.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de winkel en de escape room is te vinden op deze pagina.