• Lorem ipsum

Subcultures is een spellenwinkel in Utrecht en online. In onze winkel hebben we honderden spellen, voor jong en oud, beginners en experts. De winkel is ingericht als een huiskamer, we willen dat iedereen zich er thuis voelt en met aandacht geholpen wordt om een tof spel te vinden. Online willen we je met dezelfde sfeer en service blij maken met nieuwe spellen. We werken dagelijks aan de webshop door nieuwe producten en mogelijkheden toe te voegen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Wil je advies of heb je feedback? We horen graag van je. ❤️Team Subcultures

Even voorstellen... 

Tijn was als kind al gek op spelletjes. Als tiener ontdekte hij D&D en kon hij zijn creativiteit kwijt in mini's schilderen. Zo kwam het dat hij lang lang geleden shopmanager werd bij één van de eerste spellenwinkels in Nederland: Compendium. Dit werd later The Cave (in een werfkelder) en daarna was het tijd om zelf een spellenwinkel te beginnen. Waarom de naam Subcultures? Omdat spellen een vorm van cultuur zijn, voor iedereen!

Sanne heeft een enorme passie voor bordspellen en wil niets liever dan anderen laten ervaren hoeveel plezier je kunt beleven aan spellen. Voor haar is Subcultures veel meer dan een winkel: het is een plek waar iedereen welkom is, een huiskamer, een home away from home. Zij heeft een mega goed gevulde spellenkast en kan eigenlijk niet kiezen wat haar favoriet is. 

Jasper heeft een passie voor verhalende spellen en is spelleider pur sang. Zijn liefde voor spel en verhaal begon ooit bij D&D, maar inmiddels weet hij ook alles over indie-RPGs en andere story-driven games. Hij is spelontwerper en ook een ster in het begeleiden van spelworkshops. Je kunt Jasper altijd wakker maken voor een potje Inis, dat spel heeft hij meer dan 100x gespeeld.

Siem is stiekem een beroemdheid. Als filmmaker en presentator heeft hij al heel wat uitlegvideo’s gemaakt voor uitgevers zoals 999Games en White Goblin. Hij heeft altijd een lach op zijn gezicht en wil niets liever dan andere mensen ook blij maken. Siem speelt alles wat los en vast zit, maar steeds weer op tafel komt is Dixit, mét uitbreidingen en zelfbedachte huisregels om het nog een tikje uitdagender te maken.

Mariken dacht altijd dat ze niet van spelletjes hield. Tot ze een jaar geleden toch maar eens in is gegaan op een uitnodiging van vrienden om een spelletje te spelen. Sindsdien is zij niet meer te stoppen. Het was een openbaring om te ontdekken dat er een wereld bestaat van spellen die haar wel aanspreken. Daarom wil ze graag anderen helpen om ook het spel te vinden dat echt bij hen past. Mariken kan soms echt een hele dag verlangen naar het spelen van Aeon Fluxx.

Iris, Daan en Floor stellen we binnenkort aan je voor!
We staan voor je klaar in onze winkel in Utrecht en online.

Life is more fun if you play games