• Lorem ipsum

Subcultures is een spellenwinkel in Utrecht en online. In onze winkel hebben we honderden spellen, voor jong en oud, beginners en experts. De winkel is ingericht als een huiskamer, we willen dat iedereen zich er thuis voelt en met aandacht geholpen wordt om een tof spel te vinden. Online willen we je met dezelfde sfeer en service blij maken met nieuwe spellen. We werken dagelijks aan de webshop door nieuwe producten en mogelijkheden toe te voegen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Wil je advies of heb je een vraag of feedback? We zijn iedere dag tijdens openingstijden aanwezig. We horen graag van je. ❤️Team Subcultures

[email protected]
030-7371007

Even voorstellen... 

Sanne heeft een enorme passie voor bordspellen en wil niets liever dan anderen laten ervaren hoeveel plezier je kunt beleven aan spellen. Voor haar is Subcultures veel meer dan een winkel: het is een plek waar iedereen welkom is, een huiskamer, een home away from home. Zij heeft een mega goed gevulde spellenkast en kan eigenlijk niet kiezen wat haar favoriet is.  Bekijk de favorieten van Sanne.

Jasper heeft een passie voor verhalende spellen en is spelleider pur sang. Zijn liefde voor spel en verhaal begon ooit bij D&D, maar inmiddels weet hij ook alles over indie-RPGs en andere story-driven games. Hij is spelontwerper en ook een ster in het begeleiden van spelworkshops. Je kunt Jasper altijd wakker maken voor een potje Inis, dat spel heeft hij meer dan 100x gespeeld. Bekijk de favorieten van Jasper.

Daan vindt het altijd leuk om nieuwe spelletjes te leren en (tot wanhoop van zijn vrouw) aan te schaffen. Van een zwaar Vital Lacerda spel tot een partygame als Wavelength, zolang ze maar niet té beige ogen. Als hij dan ook nog paars als speelkleur mag zijn, kan de dag eigenlijk niet meer stuk. Op z'n vrije dagen bakt hij broden, gebakjes en taartjes, waar hij graag zijn collega's mee verrast. Bekijk de favorieten van Daan.

Floor is groot geworden met spelletjes en kwam als kind al bij Subcultures. Met familie Catan spelen blijft favoriet. Zij leert haar vrienden de nieuwste partygames en ze kan niet zonder haar D&D avonturen. Ze is een creatief multitalent en vindt het enorm leuk om bestellingen rond te brengen want er gaat niets boven de glimlach van een blije klant. Bekijk de favorieten van Floor.

Noël heeft stijl. Spellen met een mooie vormgeving, goede balans en een mooi verhaal maken hem een gelukkig mens. Hij groeide op met videospellen, maar toen hij bordspellen ontdekte was hij meteen verkocht. Of het nu intrigerende avondvullende puzzels zijn of samen theater maken, spellen zijn voor hem altijd een goede reden om met vrienden samen te komen. De epische campaign van Gloomhaven kan voor hem niet lang genoeg duren. Ook muziek heeft zijn hart gestolen, dus in de winkel kun je een fijne playlist verwachten. Bekijk de favorieten van Noël.

Tijn was als kind al gek op spelletjes. Als tiener ontdekte hij D&D en kon hij zijn creativiteit kwijt in mini's schilderen. Zo kwam het dat hij lang lang geleden shopmanager werd bij één van de eerste spellenwinkels in Nederland: Compendium. Dit werd later The Cave (in een werfkelder) en daarna was het tijd om zelf een spellenwinkel te beginnen. Waarom de naam Subcultures? Omdat spellen een vorm van cultuur zijn, voor iedereen! Bekijk de favorieten van Tijn.

We staan voor je klaar in onze winkel in Utrecht en online.