• Lorem ipsum

Een hele spellenwinkel voor jezelf


Jeej! We mogen je eindelijk weer ontvangen om advies op maat geven, zodat je thuis lekker spelletjes kunt spelen. Of je nu komt voor meerdere spellen, een paar dobbelstenen of om te kijken en niet meteen te kopen, het mag allemaal! We vinden het leuk om je te zien.

Afspraak maken
Je kunt hier een afspraak maken. Afspraken gaan per tijdslot van 10 minuten. Heb je vragen over het maken van een afspraak? Bel ons dan gerust even op 030-7371007. We kunnen dan ook meteen een afspraak voor je inplannen. Er moet minimaal 4 uur zitten tussen de gemaakte afspraak en het winkelen zelf. Handig om te weten: we hanteren onze reguliere openingstijden.
 
Aantal klanten
De hele winkel is voor jou! We mogen 4 klanten tegelijk ontvangen, maar we maken geen dubbele afspraken. Wanneer jij of de klant voor je langer wil blijven, dan overleggen we dat eerst. Click & collect bestellingen handelen we af aan de deur.
 
Veiligheid 
Alleen wanneer je klachtenvrij bent kan de afspraak doorgaan. Tijdens de afspraak houd je 1,5 afstand tot anderen en draag je een mondkapje, dat doen wij ook. Schoonmaken en ventileren doen we uiteraard fanatiek.