• Lorem ipsum

Vanaf 8 jaar

Toon:
-20%
Queen Games Alhambra Roll & Write
Alhambra Roll & Write
Alhambra: Roll & Write is a dice version of Alhambra where players select sets of dice to try to build the most of each type of building.
€24,99€19,99
Catch Up Games CuBirds (NL)
CuBirds (NL)
Cubirds is een snel en opvallend kaartspel waarbij spelers verschillende soorten vogels moeten verzamelen.
€15,99
WGG Machi Koro (NL)
Machi Koro (NL)
Met een beetje geld en je dobbelsteen ga je jouw stad uitbreiden.
€19,99
17%
999 Games Tiny Tins - Regenwormen
Tiny Tins - Regenwormen
Verzamel regenwormen op de barbeque door slim je dobbelstenen in te zetten, maar laat ze niet afpakken door je tegenspelers!
€5,99€6,99
Schnitzeljacht (NL)
Schnitzeljacht (NL)
In Schnitzeljacht jaag je op prooien. De grote roofdieren winnen van de kleinere roofdieren, maar de kleinere roofdieren leveren aan het einde van een ronde meer punten op.
€16,99
Beacon Patrol
Beacon Patrol
Beacon Patrol is a coop tile laying exploration game in which you navigate the coast of the northsea to secure its beacon buoys, lighthouses and waterways.
€22,99
Next Station - Tokyo
Next Station - Tokyo
After London, the next station is Tokyo! Design the tube system and connect the city with your lines.
€16,99
Unbeetable
Unbeetable
Welkom bij de tuinwedstrijd! Jij en je medetuiniers gaan voor de Unbeetable Cup door de beste moestuinen te maken. Maar let op, je tegenstanders kunnen je taak nog moeilijker maken. Of word jij de nachtmerrie van de andere tuiniers?
€10,99
Royale: Party at Louis'
Royale: Party at Louis'
Van harte welkom op het koninklijke diner van Louis XIV! Als ober is het jouw taak om de kieskeurige edelen op dit extravagante feest te bedienen. Geniet van het gemaskerde bal maar raak niet te afgeleid. Niemand houdt ervan om op z’n eten te wachten!
€10,99
Skull King (NL)
Skull King (NL)
Kom op, landrotten! Voorspel hoeveel slagen je elke ronde zult winnen. Als je goed biedt, maak je een vette buit! Maar als je verkeerd biedt, zinkt alles in de uitgestrektheid van de zee!
€14,99
Dixit - MNK
Dixit - MNK
Wander along the iconic works of the National Museum in Krakow, in a rich, varied, and poetic collection. Play with 84 new cards from a selection of art pieces from the museum’s collection.
€24,99
Jolly Dutch Games Sea or Shore
Sea or Shore
In het 14e Jolly Club spel reizen we reizen af naar mysterieuze eilanden, waar ongekende rijkdommen op de zeebodem liggen te wachten. Speel jij de hoogste kaart van de juiste kleur, dan is de schat van jou.
€10,99
Toon: