• Lorem ipsum

Wolfgang Warsch

Toon:
WGG The Mind Extreme
The Mind Extreme
The Mind Extreme: Het vertrouwde origineel, nu extreem! De originele regels blijven behouden, maar nu gaat het spel dubbel, tegelijk én tegenovergesteld. Lukt het jullie om samen te winnen?
€12,99
WGG The Mind
The Mind
The Mind is een bijzondere spelervaring. De spelers moeten als groep alle kaarten in hun hand in oplopende volgorde spelen. Lastig is dat niemand mag praten of signalen mag geven. Welke level kunnen jullie halen?
€12,99
999 Games Scoreblokken - Dobbel zo Clever Challenge
Scoreblokken - Dobbel zo Clever Challenge
Voor de doorgewinterde dobbelaar die het scoreformulier van Dobbel zo Clever kan dromen is er het Dobbel zo Clever Challenge scoreblok.
€9,99
999 Games Scoreblokken - Dobbel Zo Clever
Scoreblokken - Dobbel Zo Clever
Zoveel Dobbel zo Clever gespeeld dat je scoreblok bijna leeg is? Geen nood, met deze extra scoreblokken kun je weer een tijd vooruit! Set van 2 scoreblokken.
€9,99
999 Games Scoreblokken - Clever Challenge
Scoreblokken - Clever Challenge
Een nieuwe manier om Clever te spelen. Dit speciale blok creëert met kleine wijzigingen in de lay-out nieuwe uitdagingen! Een must voor alle fans van Clever.
€9,99
999 Games Scoreblokken - Clever
Scoreblokken - Clever
Twee scoreblokken voor Clever. Nu kunnen alle spelers die slim, snel en Clever hun blok vol hebben gespeeld weer vervangende blokken kopen!
€9,99
- On A Scale of One to T-Rex
On A Scale of One to T-Rex
On a Scale of One to T-Rex is een partygame voor mensen die slecht zijn in het spel hints. Spelers moeten belachelijke acties uitvoeren zoals "Be a T-Rex," "Scratch an Itch You Can't Reach," of "Be a Hula Dancer" op een schaal van 1 tot 10.

De twist is
€28,99
999 Games Dobbel Zo Clever
Dobbel Zo Clever
Dobbel zo Clever is een variant van het populaire, tactische dobbelspel Clever!
€16,99
999 Games De Taveernen van de Oude Stad
De Taveernen van de Oude Stad
De Taveernen van de Oude Stad - een deckbuildingspel over elkaar beconcurrerende herbergen, waar drinkebroers en edellieden hun biertjes en borrels drinken.
€46,99
999 Games De Kwakzalvers van Kakelenburg - De Kruidenheksen uitbreiding (NL)
De Kwakzalvers van Kakelenburg - De Kruidenheksen uitbreiding (NL)
Uitbreiding op het populaire bagbuildinggspel. Met speelmateriaal voor een vijfde speler, nieuwe ingrediëntenboeken, een nieuw ingredient en kruidenheksen, die de spelers tijdens het spel eenmaal van dienst kunnen zijn met hun bijzondere vaardigheden!
€25,99
999 Games De Kwakzalvers van Kakelenburg - De Alchemisten uitbreiding (NL)
De Kwakzalvers van Kakelenburg - De Alchemisten uitbreiding (NL)
Uitbreiding op De Kwakzalvers van Kakelenburg. Bereidt als alchemist een wonderdrank voor je patiënten en krijg daar bijzondere bonussen voor!
€25,99
-15%
999 Games De Kwakzalvers van Kakelenburg
De Kwakzalvers van Kakelenburg
Tactisch “bagbuildingspel”. Trek ingrediënten uit je eigen, in de loop van het spel zelf samengestelde, voorraadbuidel totdat je denkt dat je drank perfect is. Maar stop op tijd: een paar knalerwten en de hele drank ontploft.
€40,99€34,99
Toon: