• Lorem ipsum

WGG

Toon:
WGG Torres (NL)
Torres (NL)
Wie de hoogste en grootste kastelen bouwt wordt de nieuwe koning! Bewijs je vaardigheden als bouwmeester en zet je ridders strategisch in.
€39,99
WGG Tiny Towns NL- Voorspoed exp.
Tiny Towns NL- Voorspoed exp.
Tiny Towns Voorspoed is een leuke uitbreiding voor Tiny Towns. Het verkrijgen van munten en de nieuwe kaarten werken soepel en houdt de vaart in het spel. Alles bij elkaar is dit een dikke aanrader voor de liefhebbers van het basisspel.
€32,99
WGG Tiny Towns - Experts (NL)
Tiny Towns - Experts (NL)
In Tiny Towns: Experts™ bieden de arbeiders met hun vaardigheden jou de mogelijkheid om meer punten te verdienen. Om deze vaardigheden te kunnen activeren, moeten de arbeiders wel in één van je gebouwen aan het werk zijn.
€32,99
WGG Tiny Towns (NL)
Tiny Towns (NL)
In het Bingo-esque Tiny Towns bouw je een gezellig dorpsplein. In dit snelle spel hoef je nooit op je beurt te wachten.
€42,99
WGG The Mind Extreme
The Mind Extreme
The Mind Extreme: Het vertrouwde origineel, nu extreem! De originele regels blijven behouden, maar nu gaat het spel dubbel, tegelijk én tegenovergesteld. Lukt het jullie om samen te winnen?
€12,99
WGG The Mind
The Mind
The Mind is een bijzondere spelervaring. De spelers moeten als groep alle kaarten in hun hand in oplopende volgorde spelen. Lastig is dat niemand mag praten of signalen mag geven. Welke level kunnen jullie halen?
€12,99
WGG The Game: Quick & Easy
The Game: Quick & Easy
In The Game: Quick & Easy speel je een kaart en pak je een kaart, eenvoudiger kan het niet. Maar vergis je niet: ook al is het THE GAME Quick & Easy – het zal nog steeds niet eenvoudig zijn om dit spel te winnen. Alleen door als team te werken kun je winn
€10,99
WGG The Game: Het Duel
The Game: Het Duel
The Game: Het Duel: In plaats van met elkaar tegen het spel, speel je nu tegen elkaar! Uiteraard zal het spel je dwarszitten, je mogelijkheden worden beperkt om het je zo lastig mogelijk te maken.
€12,99
WGG The Game NL
The Game NL
In The Game NL speel je niet tegen elkaar, maar mét elkaar. Maar je hebt wel een tegenstander: het spel zelf.
€12,99
WGG The Game - Extreme
The Game - Extreme
Kun je geen genoeg krijgen van The Game? Dan zal deze nieuwe Extreme-versie ook goed bevallen! De originele regels blijven van toepassing maar 28 opdrachten zorgen voor een nieuwe extra uitdaging. De gezamenlijke strijd tegen het spel krijgt zo een extra
€12,99
WGG Terra Mystica- Scheepvaart & Handel
Terra Mystica- Scheepvaart & Handel
De volkeren van Terra Mystica hebben nieuwe mogelijkheden gevonden om handel te drijven met elkaar. Schepen varen over de rivieren en leveren goederen aan andere volkeren. Ontdek twee nieuwe kaarten!
€42,50
WGG Terra Mystica - Vuur en IJs
Terra Mystica - Vuur en IJs
De uitbreiding van het daverende spel Terra Mystica! Ontdek zes nieuwe volkeren, een nieuw speelbord en nog veel meer andere speelmogelijkheden!
€39,99
Toon: