• Lorem ipsum

WGG

Toon:
WGG Origami
Origami
Origami is een vlot kaartspel voor het hele gezin! Probeer de jury te imponeren met je origami kunsten. Verdien jij de titel “Beste Origami Artiest”?
€12,99
WGG Ohanami
Ohanami
Het is voorjaar in Japan en de sierkers staat in bloei. Door de juiste tuininrichting creëer je een harmonisch geheel. Heb jij de mooiste tuin?
€12,99
WGG Odin (NL)
Odin (NL)
Ga op avontuur in de wereld van de Vikingen en ga aan de slag als handelaar, jager of plunderaar. Bouw huizen, ontdek verre landen en draag elke ronde bij aan het feestmaal ter ere van Odin.
€89,99
WGG Nova Luna (NL)
Nova Luna (NL)
In elke ronde van dit spel moet je opnieuw je toekomst plannen. Was genomineerd voor Spiel des Jahres 2020!
€29,99
WGG New York Zoo NL
New York Zoo NL
Probeer tijdens het bouwen van je dierentuin een goede balans tussen de dieren en de verblijven te vinden en maak handig gebruik van de attracties. De speler die als eerste de dierentuin volledig heeft gevuld, wint het spel!
€39,99
WGG Narabi
Narabi
In dit spel moet je samenwerken om het effect van de kaarten in jullie voordeel te gebruiken. Daarbij mag je slechts beperkt communiceren en het effect niet bekend maken. Lukt het jullie om alle stenen in de juiste volgorde te krijgen?
€10,99
WGG Mopsen
Mopsen
Mopsen is een slagenspel voor 3-5 spelers. Zet je Mopsen in op het juiste moment, win de slag en bemachtig de meeste botten in je voerbak!
€11,99
WGG Moddervarkens- Schoonheidswedstrijd
Moddervarkens- Schoonheidswedstrijd
Heb jij het schoonste of vieste varken? Met deze uitbreiding van moddervarkens kies je hoe je wilt winnen! Het leukste kaartspel voor de hele familie!
€11,99
WGG Moddervarkens
Moddervarkens
Laat jouw varkens lekker in de modder spelen, maar zorg ervoor dat die van anderen schoon blijven. De waterslang, een regenbui of een stal afbranden… niks is te gek om een ander te dwarsbomen.
€12,99
-9%
WGG MicroMacro: Crime City - Full House (NL)
MicroMacro: Crime City - Full House (NL)
Welkom in Crime City: de stad waar op elke hoek van de straat misdaden worden begaan.
€32,99€29,99
-9%
WGG MicroMacro: Crime City (NL)
MicroMacro: Crime City (NL)
Welkom in MicroMacro: Crime City, de stad waarin op elke hoek van de straat misdaden worden begaan!
€32,99€29,99
WGG Memorinth
Memorinth
Hoe kom ik hier uit? Vertrouw op de hulp van de sprookjesfiguren en je geheugen om als eerste uit het betoverde bos te komen. Je loopt door het bos waar de paden altijd veranderen door toedoen van je vrienden die hetzelfde plan als jij hebben…
€19,99
Toon: