• Lorem ipsum

Spellenwinkel Subcultures wint Google Award

8 Aug 2021

Yay! We hebben wat te vieren! Want Google Nederland heeft ons de Golden Pin Award uitgereikt. De prijs is een erkenning voor ondernemers die creatief zijn omgegaan met de veranderde omstandigheden door corona. Google selecteerde ons als winnaar van de provincie Utrecht vanwege al jullie enthousiaste reacties op de winkel en webshop. 

Wat een verrassing

Het is een super leuke verrassing dat we een Google Golden Pin hebben gekregen. Toen de winkel tijdens de lockdown gesloten was hebben we gezocht naar hoe we het persoonlijk contact met klanten konden voorzetten, met een flinke dosis creativiteit is er online zoveel meer mogelijk dan je denkt. We hebben een nieuwe webshop geopend en zijn actiever geworden op Instagram. Ook hebben we een YouTube-kanaal met allerlei vlogs opgezet en we bezorgden we op de fiets spelletjes bij mensen thuis. Zo bleven we toch in contact met onze klanten. Meerdere klanten gingen zelfs meehelpen met bezorgen, dat was echt geweldig. Het heeft ons in deze periode veel positieve energie gegeven en laat maar weer eens zien hoe blij je kunt worden van spelletjes.

Uitreiking 

De Award werd uitgereikt door Beunhazen Joost en Martijn nadat ze een dagje meewerkten in de winkel. Check de video om de nieuwe medewerkers bezig te zien.